ENIGMÀLIA | FORUMS | PROBLEMES DEL MES | AJUDA 
  
  
 
 

 No recordo el password 
 Dóna't d'alta! 

Dóna't d'alta a Escaquejant


Escaquejant és un club d'escacs per internet on pots jugar partides, tornejos temàtics i la Lliga Escaquejant, de partides d'escacs o d'altres variants, i participar en el concurs mensual de resolució de problemes d'escacs. També té una secció de fòrum on podràs identificar-t'hi amb les mateixes dades que a Escaquejant.

Per donar-t'hi d'alta, emplena les dades que tot seguit et demanem:


Identificador
És el nom amb el que connectaràs al sistema i amb el que t'identificaran els altres jugadors. Ha de tenir un mínim de 3 posicions i no ser ofensiu ni suplantar terceres persones.

Contrassenya:
Torna a escriure la contrassenya:
Se't demanarà la contrassenya per identificar-te a l'Escaquejant o al fòrum. És personal i intransferible, ets responsable de custodiar-la i de definir-la de forma que no sigui fàcil de deduir per terceres persones. Tingues en compte que si algú et suplanta podrà actuar sobre les teves dades, les partides, i comunicar-se en nom teu amb altres usuaris o amb l'administrador.
Si ara te la demanem dues vegades és per evitar errors tipogràfics que un cop finalitzat el procés d'alta no es podrien corregir.

Correu electrònic  
Tingues en compte que aquest correu és l'única via amb la que Escaquejant podrà contactar amb tu, ja sigui per enviar-te informacions, avisos, com per respondre a qualsevol petició que ens adrecis. Si el correu que informes és invàlid o desactualitzat estaràs incomunicat de qualsevol notificació. Si més endavant vols canviar aquest correu, podràs fer-ho amb l'opció de modificació de dades.
Tractarem aquest correu com a confidencial i no el comunicarem a tercers.


  Accepto les condicions d'ús del web Condicions d'ús i Política de privacitat.
 

 
TORNAR A LA PÀGINA PRINCIPAL