Enigmàlia - Competició de resolució d'enigmes setmanals

Dilluns, 19 d'Agost de 2019 
 Ver en castellano 


  
  
 

 Registra't 

Condicions d'ús

1. Acceptació de les condicions d'ús i esmenes.
Cada vegada que accediu a aquest lloc web, esteu acceptant implícitament aquestes condicions d'ús, que estan subjectes a canvis continus amb o sense avís. Així mateix, si esteu utilitzant un servei en o a través d'aquest lloc web, esteu subjecte a qualsevol norma aplicable a aquests serveis, les quals hauran de ser incorporades mitjançant una referència a les condicions d'ús. Vegeu la política de privacitat, incorporada dins d'aquestes condicions d'ús per a més informació

2. El nostre servei.
El nostre lloc web i els serveis proveïts a i a través d'aquest lloc web es fan en un esquema "tal qual". Accepteu que els propietaris d'aquest lloc web es reserven, en exclusiva, el dret de modificar o finalitzar el lloc web i els serveis oferts o d'esborrar les dades que heu proporcionat, tant si són temporals com permanents. No tenim resposabilitats per la pèrdua o la falta d'integritat de les dades o de qualsevol informació.

3. Les vostres responsabilitats i obligacions.
Per tal d'utilitzar aquest lloc web, us heu de registrar i avenir-vos a proporcionar informació verídica quan se us demani. En registrar-vos, accepteu de manera explícita les nostres condicions d'ús i el fet de que aquestes poden canviar.

4. Política de privacitat.
Les dades de registre, així com altre informació que permet idenficar l'individu, que es recullen es troba subjecte a la política de privacitat.

5. Registre i contrassenya.
Per a registrar-se en aquesta web cal tenir un mínim de tretze anys o bé tenir autorització paterna (veure política de privacitat).
No és permès usar més d'un usuari per a connectar-vos a aquest lloc web. Així mateix, està expressament prohibit suplantar la identitat d'altres persones en les dades de registre o en qualsevol comunicació posterior, sigui a altres usuaris o als administradors del web.
Sou responsable de mantenir la vostra contrassenya en secret i dels accessos que es facin amb ella, tant si són autoritzats com si no. Accepteu notificar-nos immediatament qualsevol ús no autoritzat del vostre compte i/o contrassenya.

6. Codi ètic.
Accepteu respectar els companys de joc, la comunitat, els administradors i el lloc web en general en qualsevol dels canals de comunicació oferts per aquesta pàgina. Així mateix, accepteu el compromís de no usar aquests canals per oferir enllaços a altres webs o productes, sigui amb fins publicitaris o no, sense el consentiment de l'administrador.
Aquest registre us permet també accedir a la zona de joc d'escacs. Si hi accediu, no està permès usar programari ni altres fonts d'ajuda que no s'hagin pactat a l'inici de les partides.

7. Serveis de terceres parts.
Els béns i els serveis de terceres parts poden ser anunciats i/o publicats a o a través d'aquest lloc web. La representació de productes i serveis proporcionats per terceres parts es troben subjectes a les polítiques de representació fetes per terceres parts. No som responsables de cap manera pels vostres negocis o interaccions amb terceres parts.

8. Indemnitzacions.
Accepteu indemnitzar i protegir de qualsevol dany a nosaltres, les nostres subsidiàries, afiliats, parts associades, oficials, directors, treballadors, agents, contractants independents, anunciants, socis i als que comparteixen la nostra marca de qualsevol petició de demanda (incloses taxes raonables d'advocats) que pugui ser feta per terceres parts i es derivin de la vostra conducta o connexió a aquest lloc web o de la utilització dels serveis proveïts, dels vostres continguts, de la violació d'aquestes condicions d'ús o de qualsevol altre violació dels drets d'una altra persona o part.

9. AVÍS DE GARANTIES.
ENTENEU I ACCEPTEU QUE LA UTILITZACIÓ D'AQUEST LLOC WEB I QUALSEVOL SERVEI O CONTINGUT PROVEÏTS (EL "SERVEI") ES DU A TERME PEL VOSTRE COMPTE. EL SERVEI ES PROPORCIONA "TAL QUAL" I ES REFUSA EXPRESSAMENT QUALSEVOL TIPUS DE GARANTIA, IMPLÍCITA O EXPLÍCITA, INCLOENT-HI PERÒ NO LIMITAT A LES GARANTIES DE MERCANTIBILITAT, D'ÚS PARTICULAR I DE NO TRANSGRESSIÓ.

NO ES DÓNA CAP GARANTIA, IMPLÍCITA O EXPLÍCITA, DE QUE EL SERVEI ROMANDRÀ ININTERROMPUT, SENSE ERRORS, LLIURE DE VIRUS, SEGUR, FIABLE, DE LA MÀXIMA QUALITAT, NI QUE CAP CONTINGUT ESTIGUI TOTALMENT PROTEGIT DE QUALSEVOL TIPUS DE DESCÀRREGA. ENTENEU I ACCEPTEU QUE NI NOSALTRES NI CAP PARTICIPANT EN EL SERVEI PROPORCIONA CONSELLS PROFESSIONALS DE CAP TIPUS I QUE LA UTILITZACIÓ D'AQUESTS CONSELLS O DE QUALSEVOL ALTRA INFORMACIÓ ES FA PEL VOSTRE COMPTE I SENSE RESPONSABILITATS NOSTRES DE CAP TIPUS.

10. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT.
ENTENEU I ACCEPTEU QUE NO SOM RESPONSABLES DE CAP DANY DIRECTE O INDIRECTE, INCLOSOS PERÒ NO LIMITATS, ALS DANYS CONSISTENTS EN PÈRDUES DE BENEFICIS, DADES O QUALSEVOL ALTRE BÉ INTAGIBLE (FINS I TOT SI HEM ESTAT AVISATS DE LA POSSIBILITAT D'AQUESTS DANYS)

11. Reserva de drets.
Es reserven tots els drets, incloent-hi però no limitats al copyright, trademark, patents, secrets comercials i qualsevol altre dret de propietat que puguem tenir en el nostre lloc web, el seu contingut i els béns i serveis que es proveeixen. La utilització dels nostres drets i propietats requereixen el nostre consentiment previ per escrit. No estem proporcionant cap llicència ni cap dret, implícits o explícits i no teniu dret per fer cap ús comercial del nostre lloc web o servei del mateix sense el nostre consentiment previ per escrit.

12. Lleis aplicables.
Accepteu que aquestes condicions d'ús i qualsevol disputa sorgida del vostre ús d'aquest lloc web o dels nostres productes o serveis es resoldrà d'acord amb les lleis locals del lloc on es troba la seu d'aquest lloc web. En registrar-vos o en utilitzar aquest lloc web i/o qualsevol servei esteu acceptant la jurisdicció exclusiva del país on es troba la seu.

13. Altra informació.
(i) En cas de que aquestes condicions d'ús entrin en conflicte amb qualsevol llei aplicable a qualsevol de les parts, de manera que alguna provisió pugui ser invalidada judicialment, aquesta provisió serà reinterpretada per tal de reflectir les intencions originals de les parts, d'acord amb les lleis aplicables, i la resta de les condicions d'ús romandran intactes; (ii) La impossibilitat d'alguna de les parts d'exercir qualsevol dret dels proporcionats per aquestes condicions d'ús no serà considerada com una renúncia a aquest dret d'aquesta part, de manera que aquest dret seguirà tenint efecte; (iii) Accepteu que qualsevol reclamació que pugui sorgir des d'aquest lloc web o dels seus serveis ha de ser feta en el termini d'un (1) any o, en cas contrari, serà refusada;TORNAR A L'ALTA