Enigmàlia - Competició de resolució d'enigmes setmanals

Dilluns, 19 d'Agost de 2019 
 Ver en castellano 


  
  
 

 Registra't 

Política de privacitat

Introducció.
Ens prenem molt seriosament el vostre dret a la privacitat i volem que us trobeu còmode en aquest web. Aquesta política de privacitat tracta sobre la informació personal que pot ser recollida per nosaltres en aquest lloc web. Aquesta política no s'aplica a altres entitats que no ens pertanyen o no controlem, o a persones no formen part de la nostra plantilla o no es troben sota les nostres ordres. Si us plau, llegiu les condicions d'ús.

1. Recollida de dades.
El procés de registre només requereix una adreça de correu vàlida, un nom d'usuari únic i una contrassenya. Opcionalment, podeu proporcionar més informació. Tingueu en compte que el vostre nom d'usuari, la vostra adreça de correu o qualsevol altre informació que introduïu en aquest lloc web, hi pot aparèixer publicada si així ho indiqueu en el registre. Així mateix, també es recull automàticament informació relativa a la connexió, com són l'adreça IP i la informació de les galetes (cookies).
Les dades d'alta són compartides amb el web de joc d'escacs escaquejant.com. Amb el teu usuari/password podràs connectar-te indistintament a un i altre lloc.

2. Ús de les dades.
La informació pot ser utilitzada per personalitzar i millorar la vostra experiència en aquest lloc web. Es tindrà cura de que les vostres dades no s'enviïn a terceres parts a no ser que (i) sigui recollida expressament per a fer-ho; (ii) s'obtingui prèviament el vostre consentiment; (iii) hi hagi una ordre judicial; (iv) l'ús que feu d'aquest lloc violi les condicions d'utilització del mateix o altres normes del lloc o bé sigui raonablement necessari per defensar els drets legals dels responsables del lloc; (v) aquest lloc sigui adquirit per una tercera part, cas en que aquesta tercera part podrà utilitzar les dades de la mateixa manera que es fa actualment. En cas de que seguiu enllaços que apareixin en aquest lloc web que referenciïn altres llocs web, us recomanem que llegiu les normes de privacitat d'aquests llocs.

3. Galetes.
Igual que fan altres llocs web, aquest lloc pot utilitzar galetes per millorar la vostra experiència, tot desant els vostres paràmetres personals. Poden aparèixer anuncis en aquest lloc web i, en aquest cas, poden establir i accedir a les galetes del vostre ordinador d'acord amb les polítiques de privacitat dels proveïdors dels anuncis. Malgrat això, les parts que proporcionen els anuncis no tindran accés a les nostres galetes. Aquestes parts, habitualment, utilitzen codis anònims o que no permeten l'identificació personal de l'individu per obtenir informació referent a les visites al lloc. Podeu fer clic aquí per trobar informació referent a aquesta pràctica.

4. Nens.
No es permetrà l'accés a persones menors de tretze anys si no és amb permís patern.

5. Edició o esborrament de la informació del vostre compte.
Podeu demanar que les vostres dades siguin esborrades o modificades contactant l'administrador.

6. Canvis a aquesta política de privacitat.
Aquesta política de privacitat pot canviar. Els canvis substancials es notificaran o mitjançant un anunci destacat a la pàgina web i/o enviant un correu electrònic a l'adreça continguda a la configuració personal.

7. Sense garantia.
Aquesta política de privacitat fixa els nostres estàndards de manteniment de les dades, per tant, es farà un esforç per cumplir-los, encara que no ho podem garantir. Hi ha factors fora del nostre control que poden provocar la revelació de dades. En aquests casos, no es donarà cap garantia de la no revelació de dades.

8. Informació de contacte.
Per qualsevol dubte sobre aquesta política de privacitat, contacteu amb l'administrador.TORNAR A L'ALTA